Palletanke

Vores palletanke til salg

Disse palletanke har en volumen på henholdsvis Vores palletankes kapacitet går fra 500L og op til 1250L. Det er robuste palletanke, som er produceret ved rotationsstøbning. Begge tanke er beregnet med henblik på at opbevare forskellige former for væsker. Klik på den enkelte palletank for at læse de nærmere specifikationer.

Anvendelse af palletank

Palletanke kan både bruges til opsamling af regnvand og med fordel også bruges til forskellige former for kemiske produkter eller andre væsker. Ønsker du at vide mere om vores palletanke eller om mulighederne for brugen af disse, så kontakt os gerne og vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Vidste du at?

Man søgte desperat efter en teknik til fremstilling af store plasticemner på en rimelig nem måde.

Man lavede eksperimenter med støbning af polyethylen granulat i nogle primitive jernforme, som blev varmet op og resultatet blev derefter.

Man kunne ikke smelte granulatet ud til færdige kar men kunne se mulighederne.

Plasticpulver var sagen, det kunne man smelte helt sammen til færdige produkter.

 
 
Varenr: 1100-6
Shop nu

Palletank 1100L

Kontakt os for pris
Pris:

» Se produktet

Varenr: 500-6
Shop nu

Palletank 500L

Kontakt os for pris
Pris:

» Se produktet

Varenr: 750-6
Shop nu

Palletank

Kontakt os for pris
Pris:

» Se produktet

Varenr: 750-6-P
Shop nu

Palletank 750L

Kontakt os for pris
Pris:

» Se produktet

Varenr: 760-6
Shop nu

Palletank

Kontakt os for pris
Pris:

» Se produktet

Varenr: 1000-6
Shop nu

Palletank 1000L

Kontakt os for pris
Pris:

» Se produktet

Varenr: 1250-6
Shop nu

Palletank 1250L

Kontakt os for pris
Pris:

» Se produktet

Vores fremstilling af Palletanke er internationalt anerkendt

Palletanke er bare nogle af de produkter, som vi fremstiller og sælger med stolthed. Vores palletankes standardkapacitet er mellem 500L og 1250L. Alle vore palletanke fremstilles efter samme metode; rotationsstøbning. Dansk Rotations Plastic er pionerer inden for denne produktionsmetode, hvorfor vi da også er medlem af ARM" Association of Rotational Moulders – en international sammenslutning af rotationsstøbere. Vi er utrolig stolte over at være en del af så stort og anerkendt et netværk.

Familieejet firma med fokus på kvalitet!

Dansk Rotations Plastic er en af landets førende virksomheder, når det kommer til fremstilling af palletanke – vores elite smiley understøtter netop dette. Som 100% familiejet virksomhed, har op til flere generationer haft ét og samme kernebegreb; kvalitet. Kvalitet for os er, at produktet er til 100% tilfredsstillelse for alle parter; os selv, vores kunde men også naturen. Derfor er Dansk Rotations Plastic med i Projekt #plasticfrihav. Vi værner om vores natur og miljø, så vores fremtidige generationer ligeledes er i stand til at levere kvalitetsløsninger. Desuden er samtlige af vores produkter produceret i Danmark. Det giver os mulighed for at være ekstra opmærksomme på, at kvaliteten af produkterne lever op til vores standard – samtidig med, at vi kan beskæftige mennesker lokalt.  

Få en skrædderskåret tank

Vi har et stort standardsortiment af palletanke, men hvis du ønsker en specifik form eller volumen, som ikke findes i vores udvalg, så kontakt os gerne. Vi kan fremstille enhver ønskelig form for tank på bestilling.

Fordele ved rotationsstøbte plastemner